Yours Truly
Yours Truly
Jazzaway Records/Musikkoperatørene

Det ser ikke ut som om det skal ta noen ende: Det kommer stadig nye norske jazznavn og felles for de aller fleste så er det at det er høy kvalitet på de aller fleste.

Yours Truly består av vokalisten Gine Gaustad Anderssen, født i Molde, men oppvokst i Tennfjord på Sunnmøre og pianisten Ove Alexander Billington, født og oppvokst i Halden. Nå studerer begge – ingen av de har runda 30 år – i Göteborg og med debuten forteller de om en modenhet som er sjelden.

Som mange andre med en slik besetning, både nasjonalt og internasjonalt, tar de for seg et repertoar bestående av standardlåter fra The Great American Songbook. «You Must Believe in Spring», «A Time for Love», «Blame it on My Youth» og «Miss Otis Regrets» er fire av de 10 låtene og det hele foregår nesten sjølsagt stort sett i ei neddempa balladestemning.

Gaustad Anderssen har en personlig og litt naiv, nesten Blossom Dearie-aktig måte å tolke dette materialet på. Billington følger, løfter og utfordrer hele veien og til sammen gir de oss et første visittkort som mer enn antyder at vi vil få mye å glede oss av fra de to i mange, mange år framover.