Gå til sidens hovedinnhold

Fem veldig pinlige frierier

Ikke spør henne på denne måten med mindre du er HELT sikker på svaret.

(SIDE2:) Du har sett disse spektakulære frieriene på film. Du vet, når mannen kaprer en TV-sending eller bruker pausen i fotballkampen til å spørre sin elskede om hun vil gjfte seg med ham.

I Hollywood-versjonen går det alltid bra.

Men om du går svanger med lignende planer, bør du helst være lovet et ja på forhånd. Virkeligheten kan nemlig være grusom og forferdelig, og sørge for en pinlig opplevelse for alle innvolverte parter.

Det er videoene du ser nedenfor gode eksempler på, om noe slikt kan omtales som «godt»...

Vi starter med en stakkars mann som har dratt kjæresten sin ned på gulvet halvveis i en basketballkamp. Lite visste sportskommentaren at spøken hans skullle bli frierens pinlige virkelighet.

HTML EMBED

- Han kommer nok over det om en til til tolv år, er den trøstende kommentaren fra kommentatoren.

HTML EMBED

Mens vi er inne på basketball. I denne neste videoen lures en kvinne ut på banen i den tro at hun skal vinne penger. Det er kanskje ikke et velvalgt lokkemiddel, men mindre du faktisk er søkkrik.

HTML EMBED
HTML EMBED

Å bli avvist foran noen tusen mennesker på en sportsarena er ille nok, men denne fyren tar det hele litt lenger. Han får med seg et amerikanske talkshow på notene, men det går ikke helt som planlagt.

I slike stunder burde jo jenta vært kul nok til å si ja, og så dumpe fyren så snart de kommer på tomannshånd, men i dette tilfellet kan vi nesten forstå henne. Makan til stotrende fjott.

HTML EMBED
HTML EMBED

I dette neste klippet tror vi egentlig mannen slapp billig unna om man ser langsiktig på det. Først ser alt ut til å gå helt etter planen, men så smeller det - bokstavlig talt. Psyko dame...

HTML EMBED
HTML EMBED

Denne fyren slipper også billigere unna, eller i alle fall gjør vi seere det. Han nøyer seg med en beskjed på tavla under ishockey-kampen. Kanskje hun, utrolig nok, ikke syntes det var romantisk nok?

HTML EMBED

Kilder: The Smoking Jacket, YouTube.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen

Kommentarer til denne saken