Gå til sidens hovedinnhold

-Stjel fra gutta

Slik får du Saint Laurent stilen på budsjett.

(SIDE2): Yves Saint Laurent var en av dette århundrets mest anerkjente og toneangivende designere. Etter hans bortgang i 2008 tok først Stefano Pilato over og nå er det Hedi Slimane som har tatt over roret hos det prestigetunge motehuset.

Høstet kritikk for kontroversielle endringer

Slimane høstet først mye kritikk for å ha fjernet Yves fra navnet på merket, som nå kalles Saint Laurent, og motepressen var kristisk til den første visningen der Hedi virkelig satte sitt eget preg på de kjente YSL shiluettene. Hedi røffet det opp betraktelig, men nå er det hovedsaklig lovprisning fra de siste edgy visningene.

Skaper trender

Slimane har tatt merket inn i 2014, han skaper trender samtidig som han har beholdt merkets estetikk og glamour. Vi har blitt inspirert av Slimanes Saint Laurent, og nå vil vi også kle oss som gutta, med en tvist selvfølgelig.

Her viser vi deg hvordan du også enkelt kan få Saint Laurent stilen på budsjett.

Belte i livet og sokker i penskoa

Det er ikke mye som skal til for å få en ny vri på drakten. Er du tøff nok, så prøv å droppe toppen og gå bar under jakken og kombiner det med et tykt sølvsmykke som på Saint Laurent visnigen. Med et belte i livet får du frem den kvinnelige midjen.

Stjel fra gutta

Ikke bokstavligtalt selvfølgelig, men ta inspirasjon fra gutta, dra på herreavdelingen og let etter tynne slips og tvers over sløyfer. Eller kjøp et sort silkebånd for å knytte i halsen.

Yves Saint Laurent film

21. mars har den biografiske filmen om Yves Saint Laurents´ liv og merkets historie premiere verden over. Dessverre kommer den ikke i Norge, sier en representant fra Oslo Kino. Yves orginale skisser og kjoler ble brukt i filmen og film teamet fikk fri adgang til Saint Laurents arkiver.

Se bilder fra filmen her:

HTML EMBED
Reklame

Topp 10 salg i langhelgen

Kommentarer til denne saken