HTML EMBED

(SIDE2): Britiske Advertising Standards Authority har satt ned foten for en reklamefilm fra Yves Saint Laurent, melder Sky News.

Modellen i reklamefilmen for parfymen Belle D'Opium ser i et klipp av filmen ut som om hun simulerer det å sette en sprøyte i armen, og det er det som har bidratt til at reklamen nå er stoppet.

Navnet på parfymen og det faktum at reklamen avsluttes med en stemme som sier «Jeg er din avhengighet. Jeg er Belle D'Opium. Den nye duften fra Yves Saint Laurent», har nok bidratt til at man har gått gjennom filmen noen ganger for å analysere den.

Det er også uttrykt bekymring for at modellens rytmiske dansing i filmen kan tolkes som en simulering av at kroppen er påvirket av et narkotisk stoff.

I en uttalelse sier Advertising Standards Authority at de ikke har noe problem med selve navnet «Opium» som de regner som et velkjent parfymemerke, men at det er modellens bevegelser som har fått de til å sette ned foten for at den skal bli vist på TV.

Tidligere har Kate Moss fått mye oppmerksomhet for sin sexy reklamefilm for Yves Saint Laurent. Den ble gjort for parfymen «Parisienne». Du ser den under.

HTML EMBED