(SIDE2): De fem britiske hjerteknuserne i One Direction er aktuelle med sitt nye album Four, men da de mandag gjestet The Today Show i USA, var det fraværet av Zayn Malik (21) som opptok programleder Matt Lauer – som lurte på om 21-åringen slet med et narkotikamisbruk.

- Det er bare fire stoler her, men dere er fem. Så jeg må spørre, hvor er Zayn. Mange er bekymret, mange fans har tweetet i løpet av natten. Er det noe mer seriøst? Det går rykter om at han har et problem med misbruk. Hva skjer?, lurte Lauer på, hvorpå de fire andre gutta svarte med misnøye.

Sjokkerte med video

Niall Horan bare snøftet irritert, mens Liam Payne forklarte at Zayn var syk.

- Nei, han er bare magesjuk. Han er ok, han er hjemme. Han må bare hvile.

SE gutta på showet med Lauer nederst i artikkelen!

I mai ble en video av Zayn og Louis Thompkins** som angivelig røyker marihuana, lekket. Den gang kalte Harry Styles de to for dumme og uansvarlige. Den stormen har siden lagt seg, men det kan være bakgrunnen for Lauers spørsmål.

LES mer:Denne filmen av One Direction-gutta sjokkerer

Sint

Alle fem var sammen i London i helgen, for å spille inn Band Aid 30, men Zayn var altså ikke på flyet som fraktet fem’er-banden til USA.

Representanter for gruppa ville først ikke uttale seg om hva årsaken var til at Malik ikke var med. Etter at gruppa var gjester på TV-shovet, har de nå sagt at det skyldes sykdom etter Band Aid-innspillingen, og at han vil være med på resten av promoteringsrunden når han er frisk nok, melder dailymail.co.uk. Malik selv er nå rasende over påstandene.

- Jeg er skikkelig sint og opprørt over det som ble sagt på The Today Show. Jeg var faktisk syk i helgen, derfor kunne jeg ikke fly til USA, sier han til The Sun.

LES Side2s intervju fra da vi møtte gutta her: - Du lå naken på gulvet


Boy band-mas

Albumet Four henspiller heller ikke på Maliks fravær, for de som lurer. Albumet er gruppas fjerde i rekken, og ble sluppet mandag denne uken. Så langt har den første singelen fra plata gjort det bra – slik som også de foregående albumene – og topper for tiden listene i USA, og er nummer tre i hjemlandet England.

One Direction er en av artist-guru Simon Cowells største suksesser. De slo gjennom med deltakelse i X Factor i 2010, og siden har de toppet hitlistene og vunnet priser.

LES også:One Direction-medlem truet på livet

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

HTML EMBED