Gå til sidens hovedinnhold

Stjel stilen: Zoe Kravitz

Eple faller ikke langt fra stammen.

(SIDE2): Hun var Lenny Kravitz og Lisa Bonets kjærlighetsbarn, men har nå vokst opp til å bli en vakker og særdeles trendy ung frøken.

Se flere bilder av Zoe i bildekarusellen nederst i saken!

I sine foreldres fotspor
Det er tydelig at Zoe Kravitz (21) har arvet sine foreldres vakre trekk, men det stopper ikke der. Den unge skjønnheten følger nemlig i både mamma og pappa sine fotspor, og har prøvd seg som både skuespiller og sangerinne.

Skjønnheten har spilt i filmer som «The Brave One» og «No Reservations», og er i tillegg frontfigur i bandet Elevator Fight. Det er tydelig at Zoe har arvet sitt fars talent innen sangen, og hun synger, som sin far, med en litt hes og sår stemme.

Se Zoe synge med Elevator Fight lengre ned!

Zoe er for tiden aktuell med filmen «Twelve», som forteller historien til en gruppe velstående tenåringer fra Manhattan.

Den talentfulle jenta begynte også å studere ved Purchase College i New York, og det er også i The Big Apple, nærmere bestemt Brooklyn, hun for tiden har valgt å bosette seg.

Les også
Stjel stilen: Erin Wasson
Stjel stilen: Olivia Palermo
Stjel stilen: Helena Christensen
Stjel stilen: Kate Bosworth
Stjel stilen: Alexa Chung
Stjel stilen: Taylor Momsen

Stjeler fra pappa
Både Lenny Kravitz og Lisa Bonet er kjent for sin spesielle og ultrakule stil. Zoe har allikevel funnet sin egen look, men det er tydelig at hun har latt seg inspirer av sine kjente foreldre.

Den unge frøkna er ofte først ute med siste mote, og er selv en trendsetter, tross sin unge alder. Hun blir ofte sett på den røde løperen sammen med sin far, og da stjeler hun rampelyset med sitt vakre ytre og upåklagelige stil.

Men det er mer enn bare rampelyset 21-åringen stjeler fra sin far. Til amerikanske «InStyle Magazine», har hun nemlig avslørt at hun ofte forsyner seg av klærne i sin fars garderobe. En av hennes favoritter er en gammel sort skjorte, som hun bruker hele tiden.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Vintagebabe
Stilen til Zoe er gjennomført rockete, og det er tydelig at hun har en forkjærlighet for vintage og second hand. Man kan også se spor av bohemstilen, men det stopper henne ikke fra å kle seg glamorøst om hun skal på den røde løperen.

Antrekkene ser ofte ut som de er tilfeldig satt sammen, men man aner allikevel at det ligger mye tanke rundt det hun tar på seg.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Kvinne for sin hatt
Hatten er ett av Zoes favorittaccessoarer, og hun har de i alle former. Hun kan like gjerne dukke opp i en flosshatt som en hatt i bowlerutgave, hun greier å se bra ut i ethvert hodeaccessoar hun tar på seg.

Hårbånd er også en av skuespillerens favoritter, og disse pynter opp det kraftige, sorte håret, som hun normalt lar henge løst og rufsete.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Knallrød munn
Akkurat nå har Zoe halvlangt, oppklippet hår som rammer inn det vakre ansiktet hennes. Hun holder sminkene naturlig, men har en forkjærlighet for knallrød leppestift og dukker ofte opp i det, når hun skal på fest.

Også neglene maler hun ofte røde, eller i en annen aktuell farge.

(hør Zoe synge i videoen under bildet)

SE ZOE SYNGE MED BANDET:(bildekarusell under videoen)

HTML EMBED

SE FLERE BILDER AV ZOE HER:

3409 (Alle foto: Getty Images/Allover Press)

Reklame

Nå kan du trene med Norges beste trenere hjemme i stua

Kommentarer til denne saken